Venus Velocity

Venus Velocity

Лазерна епилация от нова ера.

Лазерната епилация с Venus Velocity е безопасна за всички типове кожа, включително и за кожа със слънчев загар. Революционната система за охлаждане в реално време и режимът за работа SLIDE, осигуряват несравним комфорт за пациента спрямо всички останали познати процедури за епилация на пазара.

Признат за най-добър диоден лазер в Америка с FDA сертификат за 2017-2018г.

Най-бързата и безболезнена лазерна епилация на крака, ръце, лице, гърди, гръб, интим, мишници.

Какво е Venus Velocity?

Venus Velocity е диоден лазер за епилация от най-ново поколение за лице и тяло. Високата енергийна наситеност, дължината на вълната и високата мощност, превръща Venus Velocity в най-висококачествената процедура за епилация в индустрията.

Как работи?

Косъмът расте на три фази: анаген(фаза на растеж), катаген(фаза на преход) и телоген(фаза на покой). Venus Velocity използва лазерна технология, чрез която въздейства на космения фоликул в анагенната фаза. Около 30% от космите са в тази фаза в даден момент, поради което са необходими няколко процедури за постигане на окончателни резултати. Venus Velocity прилага енергия в космения фоликул, където енергията се поглъщя от косъма. Това унищпжава фоликула, така че косъмът не може да расте повече, което води до постоянно намаляване на окосмяването.

Защо да изберете Venus Velocity?

Ефективно, бързо и безболезнено. Точно като чудесните отвари на Великденския Заек… Трансформирай себе си в принцеса по вълшебен Алиса начин.

Какви са резултатите?

Moщната диодна технология гарантира трайно обезкосмяване. Неслучайно е признат за най-добрия лазер за 2017-2018г.

Бързина на процедурата

Краткотрайност на процедурата, благодарение на най-големия апликатор в индустрията. 3 сменяеми накрайника за различни зони.

Болят ли процедурите?

Благодарение на иновативната PULSE технология, Venus Velocity е най-безболезненият лазер на пазара, ефективната охлаждаща система предпазва кожата и гарантира приятно усещане по време на процедурата.

Кога се извършва процедурата?

Velocity работи през всички сезони, дори и през лятото, като процедурата е безопасна за всякакъв тип кожа.