BTL LymphastimTM

BTL LymphastimTM

BTL LymphastimTM е високоефективно решение за третиране на целулит и подуване, приложимо както при мъже, така и при жени.

BTL- 6000 Lymphastim работи на принципа на прекъсната пневматична компресия (пресотерапия). Използва се вълна от налягане, която да улесни предвижването на лимфата. Третираната зона(и) е масажирана от пълненето на камерите на апликатора със сгъстен въздух. Индивидуалните камери на апликаторите се пълнят със сгъстен въздух по предварително зададени интервали, което създава бавно движеща се нежна и ритмична вълна от налягане. Въздухът се изпомпва след края на всеки цикъл. Пневматичната пресотерапия се приема позитивно от пациентите като един много приятен и ефективен метод за лечение. Лимфодренаж терапията може да се прилага както за медицинската, така и в естетичната сфера.

Предимства на BTL lymphastim

– Помага при лечение на отоци, справяне с болката, може да се използва и профилактично
– Ускорява заздравителните процеси.
– Не натоварва тялото с лекарствени продукти.
– Базирана е на безопасния принцип на прекъснатата пневматична компресия (пресотерапия).
– Всеки апликатор се състои от независими въздушни камери, които се издуват в предварително зададена последователност, зависеща от състоянието на пациента.

Какви резултати да очаквам?

Резултатите могат да варират при отделните пациенти и зависят от редица фактори. Видимо намаление на целулита и подуването е често срещано. За най-добри резултати препоръчваме терапията с BTL LYMPHASTIMTM да се комбинира с леки или средно интензивни физически упражнения (напр. ходене), здравословна диета и хидратиране с много вода.