Venus Legacy – лице

Процедурите с Venus Legacy видимо заличават фините линии и бръчките. Базирайки се на комбинацията от иновативни технологии, доставяща топлина под повърхността на кожата, апаратът ефективно стимулира естественото производство на колаген и еластин, възстановявайки младежкия вид на кожата, дори и в най-проблемните зони.  

Стягане и тонизиране на кожата / Премахване на бръчки
VENUS LEGACY използва мултиполярна радиочестота и магнитни полета, които осигуряват затопляща мрежа на кожата. Стягането на кожата и намаляването на бръчките е налице, тъй като мултиполярната радиочестота предизвиква термо реакция в дермата и стимулира естествен лечебен отговор на тялото. Отговорът е производството на нов колаген и продукция на еластин в кожата. Новият колаген кара кожата да се стяга, което видимо оформя контура на лицето, премахва бръчките, прави кожата да сияе. Видимо дори веднага след първата процедура!

Околоочен контур и намаляване торбичките около очите
Стягане на кожата в областта на околоочния контур – премахва торбички и тъмни кръгове – електромагнитните полета дренират, уплътняват и лифтират кожата

Повдигане на зона около очи, скули, вежди
Намаляване на бръчките – радиочестотна енергия стимулира прозиводството на колаген. Видимо повдигане на зоната около очи, скули и вежди и оформяне на контура на лицето – лифтинг ефект от съчетание на мултиполярна радиочестота и пулсиращи магнитни полета.