Премиум терапии Skeyndor

GLOBAL LIFT

GLOBAL LIFT e ексклузивна, патентована от Skeyndor технология, основаваща се на принципа на спиране процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Тя е цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лице и деколте. Специално създадена да третира отпуснати участъци на зряла кожа с или без следи от фотостареене. Изглажда бръчиците, стяга кожата. Изключително нежна и приятна, неинвазивна процедура. За постигане на пълен ефект, препоръчваме да направите 4 процедури с интервал от 7 дни. След това можете да поддържате ефекта с една терапия месечно. За максимално задържане на резултата, можете да надградите с домашна грижа от същата серия.

Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.

Активни съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, лупина.

Цена: Единична процедура – 130лв
Пакет от 4 процедури – 480лв + ПОДАРЪК домашна грижа на стойност 200лв

CORRECTIVE

CORRECTIVE е емблематичната линия за мимически и дълбоки бръчки на Скейндор – CORRECTIVE празнува своя десети рожден ден с обновена структура, още по-силни и безкомпромисни резултати видими при първа процедура.
Терапията CORRECTIVE е неинвазивно решение за всички проблеми, свързани с процесите на стареене, а именно загубата на обем и плътност на кожата, отпускане, мимически и дълбоки бръчки. Тя съчетава най-успешните методи за неинвазивно третиране на засегнататите от процесите на стареене участъци, а именно пилинг (изглаждане на повърхността на кожата и подобряване на нейната структура), изпълване (филър действие на местата с видими бръчки) и стягане (повишаване на плътността на кожата и нейния тугор). За постигане на пълноценен ефект – препоръчваме 4 процедури в интервал през 7 дни.

Пилинг маската дълбоко обновява кожата и благоприятства действието на активните съставки, които ще се прилагат по време на следващите стъпки от процедурата. Напоена е с биологичен пилинг, който в същността си е комплекс от биомиметични пептиди, които се използват при третиране и регенерация на тъканите на външните слоеве на кожата. Подходящ дори и за най-чувствителната кожа.

Терапията се състои от: 

 • Концентрат за изглаждане на бръчките, направен с пре-и постсинаптични, комплементарни, релаксиращи мускула пептиди с COSMETIC DRONE технология, за по-интензивно и дълготрайно изпълващо и лифтинг действие; Дискове с хайвер и полизахариди от морски произход  – подпомагат засилването на абсорбацията и фиксирането на действието на активните съставки върху кожата;
 • Изглаждаща маска, която позволява да се намалят микро контракциите на мускулите на лицето, които причиняват мимически и дълбоки бръчки. Съдържа невроинхибитор и екстракт от жасмин. Има лифтинг ефект.
 • Серум с интензивно “филър” действие – съдържа микросфери с хилауронова киселина с висока и ниска молекулна маса и глюкоманан. Сферите проникват в повърхността на кожата и бързо набъбват, запълвайки бръчките и мимическите линии.

ВАЖНО! Употребата на домашна грижа е силно препоръчителна за постигане и запазване на желаните от клиента резултати.

Цена: Единична процедура – 140лв,

Пакет от 4 процедури – 520лв + ПОДАРЪК домашна грижа на стойност 200лв

TIMELESS PRODIGY

Луксът среща науката в най-мощната анти-ейдж система, създавана някога!

25 високо концентрирани съставки! Трите най-високо технологични анти-ейдж стратегии, подбрани и комбинирани в едно за възвръщането на вечната и съвършена красота! Отпуснете се и се насладете на шестте божествени стъпки,  които ще върнат времето назад.

Терапията включва:

 • Детоксиращ гел с шампанско
  Той съдържа екстракти от френско шампанско, детоксиращи полизахариди и естествени неомазняващи масла, които се разстилат нежно по кожата Ви, за да се насладите на богат, детоксиращ ритуал.
 • Ампула с 5 растежни фактора
  Подбрани така, че тяхната синергия да подмлади вида на кожата и подобри нейното качеството.
 • Концентрат от недиференцирани клетки на Rosa Damascena
  Той съдържа хиалуронова киселина с много ниска молекулна маса, която стабилизира прекрасно 6 мл. недиференцирани клетки от масло от Rosa Damascena.
 • Антиоксидантен мултивитаминен коктейл
  Интензивен комплекс богат на витамини (B3, B5, С), който придава жизненост на уморената и зряла кожа. Витамините взаимно подпомагат действието си като доставят мощно антиоксидантно оръжие на кожата.
 • Колагенова 3D маска (лице и шия)
  Маска с натурален колаген, която стимулира и стяга кожата. Маската е създадена така, че да се адаптира лесно и да увеличи многократно благотворното действие на Антиоксидантния мултивитаминен коктейл.
 • Възстановяващ плътността на кожата крем с бял трюфел
  Подмладяващия ритуал завършва с изключителен крем с екстракт от бял трюфел от областта Пиемонте, Италия.

Цена: Единична процедура – 180лв

Пакет от 4 процедури – 720лв + ПОДАРЪК домашна грижа на стойност 200лв