Aqua Cleaning 7в1

Тристепенно водно дермабразио + Ултразвукова инфузия на хиалуронов серум +  RF Lifting

Чиста и хидратирана кожа за 60 минути? Да, възможно е с комбинираната програма за цялостна грижа за лицето AquaCleaning. Благодарение на иновативната технология Vortex за спираловидно засмукване + лек вакуум + серум, порите ще бъдат почистени в дълбочина, мъртвите клетки и черни точни отсранени. Кое прави процедурата толкова ефикасна? Почистването се извършва на 3 етапа, като на всеки от тях апаратът едновременно напоява кожата със серум и чрез спираловидно засмукване отстранява натрупаните замърсявания. Всеки от тритре разтвора допринася за по-доброто почистване и хидратация. Първият е със съдържание на лека гликолова, млечна киселина и бутилглицерин. Съставът е разработен така, че да ексфолира, почиства в дълбочина, прави кожата мека, гладка и чиста. Вторият серум съдържа билкови екстракти, които имат мощно антисептично, антибактериално и противовъзпалително действие. Той ефективно премахва излишния себум и служи за екстракция на черните точки. Третият етап на почистването представлява инфилтрация на хидратиращи и активни съставки. Съдържа хиалуронова киселина, пептиди и силно обогатени с растежни фактори вещества. Те се абсорбират от почистените пори и така се намалява себумната секреция, поддържат мастния и воден баланс, подмладяват, ревирализират и хидратират като правят кожата мека и блестяща.

Върху  обновената кожа нанасяме хидратиращ елексир, който посредвом ултразвукова технология прониква в дълбочина. Завършваме процедурата с Радиочестотен лифтинг, който мигновено подмладява, стимулира производсвтото на колаген и еластин, подобрява кръвообращението, дренира, заглажда фините линии.

Процедурата е с моментален освежаващ, почистващ, изглаждащ и лифтинг ефект.

  1. Почистване с водно дермабразио + серум с млечна, гликолова киселина, урея
  2. Почистване с водно дермабразио +  серум с антиептично и антибактериално действие върху черни точки, акне, раздразнения
  3. Почистване с водно дермабразио +  серум с хиалуронова киселина, пептиди
  4. Ултразвукова инфузия на хидратиращ елексир
  5. RF Lifting
  6. Финална маска
  7. SPF Защита

Препоръчва се като грижа веднъж в месеца.

Продължителност 60 мин.

Подходяща за: всеки тип кожа, вкл.: чувствителна и проблемна

Сезон: целогодишно