Стягане и оформяне

Предимства на Venus Legacy™:

Намалява целулита

Оформя и намалява обиколката на тялото

Стяга и изглажда кожата

Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб.

Комбинация от 4 технологии, които работят в синергия за постигане на максимална ефективност, трайни резултати по отношение на намаляване на целулита, подобряване състоянието на кожата, лифтинг, оформяне и намаляване на обиколките, висока степен на безопасност и комфорт на процедурите.

Зони на тялото, които могат да се третират

Могат да бъдат третирани: бедра, седалище, корем, паласки, брич, ръце. В зависимост от конкретните нужди на клиента, може да бъде създадена индивидуална програма, чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане на всяка отделна технология.

Процедурите са изключително подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщането на добра форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони. Alice Beauty Aesthetics има дългогодишен опит, постигайки перфектни и дълготрайни резултати. Процедурата за стягане на тяло и оформяне, Venus Legacy, е подходяща за всички от 18 до 65-годишна възраст. Всяка терапия продължава от 30 до 120 минути в зависимост от зоната, която се третира.

Какво представлява процедурата? Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Така мастните клетки в тялото свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. С помощта на Venus Legacy™, организмът добива нов навик да се самоподдържа в добра форма като принципът за постигане на максимални резултати е зона с големина А4 да бъде третирана минимум 10 минути и при по продължително обработване на зоната да се постигне селективна апоптоза на адипоцитните клетки. За създаване на тази памет в клетките, особенно важни са първите ударни процедури, както и стриктно следване на пълния пакет по протокол. Повечето клиенти виждат значителна разлика след третата процедура. Препоръчително е да се направят между 7-10 процедури или 1-2 пъти седмично в зависимост от степента на целулит. Веднъж постигнат ефектът от терапията продължава над 18 месеца. Добре е тялото да се поддържа с много движение и да се пие по 2-2.5 литра вода на ден. Хранителният режим трябва да бъде балансиран, да включва повече плодове и зеленчуци и да се избягват пържени и мазни храни.

Болезнена ли е процедурата с Venus Legacy?

Не, категорично Venus Legacy не може да ви причини болка. Усещането е на леко, приятно затопляне, а зачервяването на кожата преминава до час. Вграденият термометър постоянно следи темепературата на кожата и не позволява тя да бъде изгорена.

....А за още по-бърз ефект….

При всяка процедура Venus Legacy може да добавите ампула L-карнитин за оптимално изгаряне на мазнините. Чрез мощната радиочестота, тя прониква в дълбочина, като след разграждането на съхраняваните мазнини, тя мобилизира мастните киселини в кръвния поток, прикрепяйки се към тях и ги пренася в областта на клетката, която превръща мазнините в енергия.