Микроиглена мезотерапия

Какво представлява?

Микроиглената мезотерапия бързо се превърна в любимата процедура на екипа и клиентите ни. Защо? Защото е един от най-естествените методи за възстановяване на кожата, а съчетана с високотехнологичните мезококтейли на испанския бранд IT Pharma, постига мигновени и забележителни резултати. В първата стъпка на процедурата чрез деликатен пилинг или ексфолиант се премахват мъртвите клетки от кожата, за да бъде тя по-податлива на въздействие в следващите етапи. В последствие чрез контролирани микроубождания по повърхността на лицето, се активират възстановителните сили на кожата и прозводството на колаген. За всеки клиент се подготвя персонален мезококтейл, съобразен с конкретните проблеми, които се третират. Посредством микроубожданията активните съставки навлизат в дълбочина. Най-голямото предимство на процедурата е, че може да атакува няколко проблема едновременно.

Доверявайки се на нашите специалисти, можете да изберете най-доброто решение за:

  • Хиперпигментация;
  • Белези;
  • Дехидратация;
  • Отпусната кожа;
  • Торбички и тъмни кръгове под очите;
  • Подпухналост;
  • Фини линии и бръчици;

Колко процедури са необходими за постигане на желания ефект?

За постигане на оптимален ефект е необходим курс от минимум 5 процедури през 7-10 дни.

Каква е продължителността на процедурата?

Времетраенето на процедурата е около 40-60 мин.

Необходимо ли е да се полагат някакви допълнителни грижи за кожата след процедурата?

При микроиглената мезотерапия се наблюдават леки зачервявания, които отшумяват в рамките на 24 часа. Необходимо е да бъде използван слънцезащитен крем в по-топлите месеци.

В Alice Beauty Aesthetics може да избирате между различни пакети микроиглени мезотерапии:

Пакет Shock! Lifting – Шоково третиране за постигане на мощен лифтинг ефект на лицето при кожа с бръчки, а също и мимически бръчки, както и повърхностни белези. В този пакет са комбинирани активни съставки, които осигуряват хидратация и еластичност – витамини, антиоксиданти, хидролизиран колаген и пептиди, спомагащи за регенериране на силно увредени участъци.

Пакет Full Face – Възстановява жизнеността и подмладява кожата. Хидратира в дълбочина чрез хиалуронова киселина, осигурява витамини, избистря лицето, бори се с изтощената и с мимически бръчки кожа на лицето. Наличието на DMAE в Silicon Plus позволява на кожата да възстанови еластичния си и стегнат вид, докато AF пептидите и витамин C помагат за подмладяване на лицето и се борят със застаряването.

Пакет InBioWhite – Мощен лиофилизиран коктейл, с избелващ и анти-ейдж ефект. Благодарение на хиалуронова киселина, Вит. С и L-Glutathione, процедурата третира едновремено петна, бръчици, неравен тен и дехидратация. Резултатът: блестяща кожа.

Пакет InBioRegene –Премахва белези чрез РЕГЕНЕРИРАЩ КОЖАТА КОМПЛЕКС, който действа както на повърхностния слой, така и на най-дълбоките нива на кожната тъкан, заглажда и премахва най-горните увредени слоеве, подпомагайки кожната активност и регенерирането.

Пакет Vita Flash Hydration Хидратира кожата в дълбочина и ѝ придава здрав вид. Цялостно третиране, което осигурява активните съставки за борба с признаците на застаряване, хидратира и възвръща еластичността на кожата. Тази процедура намалява мимическите бръчки и подобрява тонуса на кожата. Хиалуронът осигурява хидратиране, докато другите съставки (ретинол, вит. С, DMAE, пептиди) подхранват и правят кожата жизнена и стегната.

Пакет Regeneration +Дълбоко регенериране на кожа, увредена от външни фактори като замърсяване и слънчева светлина. Коктейл от хиалуронова киселина, мултивитамини и аминокиселини възстановява загубения обем на лицето, запълва на бръчките и хидратира.

Пакет New Look – За премахване на тъмни кръгове/торбички под очите, чрез силата на: кофеин, екстракт от артишок, вит. С, кумарин, хексапептид 8 и др. Процедурата се извършва с нано-накрайник, има дрениращо и стягащо действие.

!Важно: Преди всяка процедура, нашите специалисти ще направят подробна консултация, за да сте сигурни, че избирате най-подходящото за Вашата кожа.

Запазете час на: 0888744333