Маникюр

Финалният щрих на една страхотна визия: перфектен маникюр. В Alice Beauty Aesthetics можеш избираш от над 100 красиви плътни цвята на марките Vouge, NeoNail, BeStone BestOne и др. В нашата безкрайна палитра със сигирност ще намериш онова истинско червено или перфектния nude, който пасва на всяка твоя визия. А тези от вас, за които маникюра е изкуство, могат да избират между безборой брокати, камъни Swarovski и разнообразни техники за декорация.

Основата на един красив лак са здравите нокти. Независимо от типа нокътна плочка с правилната обработка всяка клиентка може да се радва на красив дълготраен маникюр. Затова избрах да работя само с първокачествени продукти и инструменти. Старият гел лак се премахва с електрическа пила, което предпазва нокътната плочка от прекалено изтъняване. Това е и най-добрата техника за почистване на кутикула: мъртвата кожа се почиства идеално, остранява се нежно, а ефектът е в пъти по-дълготраен в сравнение със стандартното изрязване.

 Независимо от дължината на ноктите и продедурата (гел лак или изграждане) укрепването на нокътната плочка и правилната архитектура са задължителни, за да останат здрави до край дори най-меките нокти. С помощта на съвременните техники за маникюр всеки неправилно растящ нокът може да бъде коригиран. И накрая: лакиране под кутикула – след перфектно почистване с накрайник, лакът може да бъде нанесен толкова близо до кожата, че в продължение на 10 дни да изглежда сякаш  току що излизате от салона.