Лазерна Епилация

Какво представлява лазерната епилация?

Лазерната епилация представлява унищожаване на космения фоликул с помощта на лазерен светлинен импулс, който се трансформира в топлина. Тази топлина се провежда от косъма до луковицата му, нагрява и унищожава фоликула. След като луковицата на косъма бъде премахната, а кръвоносният съд, който я подхранва е свит, не изниква нов косъм. Това  позволява унищожаване на космите, без вредни последици за тъканите покрай тях. Лазерната епилация е безопасен метод за отстраняване на нежеланото окосмяване, познат и използван в медицината вече повече от 25 години.За разлика от останалите начини на премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото, процедурите с лазер имат траен и необратим ефект. 

Ние, в Alice Beauty работим с Venus Velocity – диоден лазер за епилация от най-ново поколение за лице и тяло. Високата енергийна наситеност, дължината на вълната и високата мощност, превръща Venus Velocity в най-висококачествената процедура за епилация в индустрията.

ПРЕДИМСТВА НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ

Манипулацията е напълно безопасна, безболезнена и подходяща за всеки тип кожа

Безболезнена

Манипулацията е напълно безопасна, безболезнена и подходяща за всеки тип кожа

Чудесен начин за забраавите окосмяването  завинаги, а резултатът се вижда още от първата процедура

Ефективна

Чудесен начин за забраавите окосмяването завинаги, а резултатът се вижда още от първата процедура

Кожата става нежна и гладка, елиминира се проблема с обърнатите и враснали косъмчета

Гладка и чиста кожа

Кожата става нежна и гладка, елиминира се проблема с обърнатите и враснали косъмчета

 Лазерната епилация с Venus Velocity е безопасна за всички типове кожа, включително и за кожа със слънчев загар.    Революционната система за охлаждане в реално време и режимът за работа SLIDE, осигуряват несравним комфорт за пациента спрямо всички останали познати процедури за епилация на пазара.

Признат за най-добър диоден лазер в Америка с FDA сертификат за 2017-2018г.

Най-бързата и безболезнена лазерна епилация на крака, ръце, лице, гърди, гръб, интим, мишници

Безопасна ли е лазерната епилация?

Когато се извършва правилно и от висококвалифициран специалист, тази процедура не крие рискове. Лазерната епилация не е вредна сама по себе си. Тя обаче изисква познанията на дерматолог и модерната техника, налична в добрите клиники. Ако едно от тези условия не е налице, има опасност от изгаряне и пигментации. Това може да стане при:

Лъчение, което е неподходящо за нашата кожа и окосмяване;

Неправилно охлаждане;

Извършване на манипулацията след излагане на слънце.

Както виждате, тези условия са свързани именно с уменията на специалиста за правилна преценка на особеностите на организма и състоянието на кожата. Дори преценката да е правилна, ако операторът не умее да борави с техниката, винаги съществува опасност от изгаряне и пигментации. Затова смеем да кажем, че този тип обезкосмяване е безопасен; опасно е да се доверяваме на некомпетентни лица.