Здравословно хранене

Водени от желанието си да сме максимално полезни на нашите клиенти, вече имаме верен съюзник в борбата с целулита и излишните сантиметри.

Елизабет Михайлова е професионален атлет и треньор по бодибилдинг и фитнес. Освен с полезни съвети в страницата ни, тя може да бъде полезна на всеки от вас с изготвяне на персонален хранителен режим и тренировъчна програма.

Запознайте се с Елизабет:

“Това е моята страст и начин на живот вече цели 9 ­­/девет/ години. Завършила съм курс за фитнес инструктор и за персонален треньор ниво 4 във Фитнес Академия България, валиден по европейската квалификационна рамка във всички страни-членки на Европейския съюз.

С годините постоянство се превърнах в професионален състезател в категория „Бикини-фитнес“, което ми донесе редица купи и медали не само в България, но и на международни сцени като Македония, Сърбия, Румъния, Англия. Но най-важното, което получих е качеството на ДИСЦИПЛИНА и БОРБЕНОСТ.

 

В днешно време не само, че сме заобиколени от вредни храни, но и животът ни е станал много по-заседнал и нездравословен в сравнение с преди. Телефони, телевизия, лаптопи и изкуствени светлините заедно с изкуствените храни заедно разрушават естествения ни ритъм на тялото и го тласкат настрани от важните функции, които трябва да изпълнява. Не случайно сме родени с мускули, стави и още от деца ни учат как да си развиваме. Въпреки това, все повече хора (в това число подрастващи деца и тийнейджъри) са ограничили движението до минимум като същевременно увеличават количеството изкуствена и преработена храна. Всичко това води до редица възпалителни процеси в тялото ни и то страда. Само част от ползите на тренировката са:

  • повишен тонус
  • повишена енергия
  • отделят се хормони на щастието
  • подобрява настроението
  • лекува стрес
  • лекува психически състояния, паника
  • подпомага здрава и еластична кожа
  • горене на мазнини и още;

Освен редовните тренировки и здравословно балансирано хранене, грижата за тялото и кожата ми не спира до тук. От скоро опитах и новите апаратни процедури като допълнение за по-добър ефект. Редуцирането на мазнини, изглаждането и прибирането на кожата става много по-бързо и лесно, когато комбинираме всички грижи заедно.”